"It’s all about finding your artwork"

Discover the world of art

About Art maakt het makkelijk kunst te kiezen en te kopen. Uniek is namelijk dat je bij About Art een eerste selectie kunt maken door kunstwerken te kiezen en deze in My Gallery te plaatsen. Hiervoor klik je op de My Gallery button rechtsonder een kunstwerk in de Artshop. Vervolgens kun je zien en beoordelen hoe deze specifieke werken in een interieur passen, bij of boven een bepaald meubelstuk, waardoor je makkelijk je definitieve keuze maakt. Voor aankoop van een kunstwerk klik je op de My Cart button.

Bij About Art kun je ook kiezen uit vier verschillende, eigentijdse lijsten, afhankelijk van jouw persoonlijke voorkeur. Je kunt het kunstwerk met een passe-partout of 'zwevend' (zonder passe-partout) laten inlijsten. Na bestelling wordt je kunstwerk binnen 10 werkdagen bij je thuisbezorgd. About Art geeft ook tips over de juiste ophanghoogte en andere relevante zaken bij het ophangen van kunstwerken. Bij About Art kun je verder interessante informatie terugvinden over de kunstenaars, door middel van hun biografieën en hun werkwijzen. Daarnaast geeft About Art inzicht in de diverse kunststromingen en begrippen die gebruikt worden in de kunstwereld.

Dames pepe groot Fit Assortiment LegacySkinny Nederland Jeans Currant Pepe EY9beIWH2D

Artshop

52 Artikel(en)

Rob Scholte

Rob Scholte (Amsterdam, 1958) woonde achtereenvolgens in Castricum, Doorn en Heiloo. Van 1977 tot 1982 studeerde hij aan de Gerrit Rietveld Academie in Amsterdam. Rob Scholte heeft zijn eigen techniek ontwikkeld voor de totstandkoming van zijn werken. Beelden uit de massamedia en uit zijn omvangrijke archief rangschikt en plaatst hij in een andere context waardoor de beelden een andere betekenis krijgen. De tegenstrijdigheden en tegenstellingen worden in een nieuwe context ‘overwonnen’. De schilderijen van Dames pepe groot Fit Assortiment LegacySkinny Nederland Jeans Currant Pepe EY9beIWH2DRob Scholte bevatten diverse elementen die zijn eigen wetmatigheid krijgen door thematiek, compositie, kleur, humor en spanning. Zijn bronnen zijn de kunstgeschiedenis, de gedrukte media, reclame, videoclips en strips. Hier haalt hij zijn inspiratie uit en geeft kritiek op de manipulatie ervan.

All artists
Dames pepe groot Fit Assortiment LegacySkinny Nederland Jeans Currant Pepe EY9beIWH2D

Het kiezen van kunst

About Art maakt het gemakkelijk om kunst te kiezen. Door meer inzicht te geven in kunst en kunststromingen, maar vooral door kunstwerken aan te bieden die echt aanspreken en je te helpen je eigen stijl te vinden die past in jouw interieur. Omdat de grootte van een kunstwerk heel bepalend is voor het effect op een bepaalde ruimte, bieden wij de unieke My Gallery toepassing. Als je een kunstwerk ziet dat je aanspreekt, plaats je deze door op de My Gallery button te klikken in je overzicht van persoonlijke favorieten. Vervolgens kun je zien hoe dit specifieke kunstwerk schaalt en toont boven diverse interieur objecten, zodat je meteen kunt zien hoe dit werk zich verhoudt tot de ruimte eromheen.

Kiezen van kunst

impressions

About Art laat zien hoe het kunstwerk van je keuze in een interieur past, boven een bureau, fauteuil of daybed en op een donkere wand of op een lichte wand. Met behulp van onze stylisten heeft About Art enkele sfeerimpressies gemaakt, die het effect onderstrepen van de rol die kunst in een interieur kan spelen.

Vaak denk je in eerste instantie aan het ophangen van een kunstwerk, maar het kan zeker bij kleinere formaten ook heel leuk uitpakken om een kunstwerkje neer te zetten op bijvoorbeeld een schouw, boekenplank of headboard. Ook door kunstwerken in collage vorm te plaatsen, kun je een bijzondere combinatie maken van kunstwerken die van verschillende kunstenaars en formaten zijn. Durf te experimenteren en kijk wat werkt!

impressions

Thank you for visiting

Dames Gratis Prijs snelle En BarSandalen High Verzending Finish Missguided uitstekende Pink Marble Rosa T Heels DEH92I